Τοποθεσία
Τα διαμερίσματα Princes Irida βρίσκονται στον παραλιακό δρόμο του πιο φημισμένου καλοκαιρινού προορισμού, τα Μάλια της Κρήτης. Μόλις 30 χιλιόμετρα από το κύριο αεροδρόμιο της Κρήτης, με απευθείας πτήσεις από πολλές Ευρωπαικές πρωτεύουσες, αλλά και κοντά στο λιμάνι της πόλης του Ηρακλείου που το συνδέουν δεκάδες, καθημερινά ακτοπολοικά δρομολόγια, με τα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου αλλά και την Αθήνα και τον Πειραιά.

Σε απόσταση αναπνοής, ο επισκέπτης μας έχει στη διάθεσή του δεκάδες διαφορετικές επιλογές για να περάσει τις ημέρες των διακοπών του. Η ίδια η πόλη των Μαλίων, διαθέτει τόσες διαφορετικές επιλογές διασκέδασης, όπως εστιατόρια με κάθε λογής κουζίνα, καφετέριες και μπαρ για καλοκαιρινά κοκτέιλ, κλαμπ για ατελείωτη διασκέδαση και φυσικά, πανέμορφες, και καθαρές παραλίες, οι περισσότερες πλήρως εξοπλισμένες με ξαπλώστρες και ομπρέλες. Παράλληλα, η παλιά πόλη, διαθέτει πλακόστρωτα σοκάκια με πολυάριθμα κουτούκια και μεζεδοπωλεία που σας περιμένουν για να σας προσφέρουν απλόχερα την κρητική φιλοξενία και να σας σερβίρουν τα παραδοσιακά μεζεδάκια της Ελλάδας και της Κρήτης.
Πολύ κοντά στα διαμερίσματά μας βρίσκεται και ο αρχαιολογικός χώρος των Μαλίων, το παλάτι του αδερφού του Μίνωα, το οποίο αξίζει να επισκεφτείτε αν είστε λάτρεις της ιστορίας. 

Δίπλα στα Μάλια, βρίσκεται το παραδοσιακό χωριό Κράσι, με τον μεγάλο πλάτανο και τα γάργαρα νερά, αλλά και ο Μοχός, ένα ορεινό Κρητικό χωριό με μεγάλη πλατεία γεμάτη παραδοσιακά μεζεδοπωλεία, στην οποία φιλοξενούνται συχνά αξέχαστες κρητικές βραδιές.
Μη διστάσετε να μας ζητήσετε να σας προτείνουμε εκδρομές σε κοντινούς προορισμούς και παραλίες που περιμένουν να τις εξερευνήσετε. Θα χαρούμε να σας κατευθύνουμε σε όλα τα μέρη που έχετε ακούσει, αλλά και σε εκείνα που δεν τα γράφει ο χάρτης. 
Online Κρατήσεις
έλεγχος για διαθεσιμότητα
άφιξη
αναχώρηση
Βρείτε μας στον χάρτη